Menu Sluiten

Ventilatie-units Met Warmterecuperatie

Duco is een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen die op een “natuurlijke” manier een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat garanderen.

Duco: Ventialion & Sun Control

Duco is op vandaag een toonaangevende producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen die op een natuurlijke manier een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat creëren. Duco beschouwt communicatie en promotie als essentieel onderdeel van een goede bedrijfswerking. Daarom wordt er continu geinvesteerd in alle beschikbare middelen die Duco in staat stellen om professionele ondersteuning en doorgedreven communicatie te bewerkstelligen.

Onze Producten

Basisventilatie

Natuurlijke ventilatie als enige garantie voor de aanvoer van verse lucht.
Lees meer

Intensieve ventilatie

Gestuurde muur- en raamroosters of lamellenwandystemen voor een efficiënte ventilatieve koeling.
Lees meer

Buitenzonwering

Het gebruik van buitenzonwering – in doekvorm of architecturaal – houdt de zonnehitte buiten en draagt sterk bij aan een optimaal binnenklimaat.
Lees meer

Ventilatiesystemen

Duco”s Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatiesystemen zorgen voor een gezond, comfortabel én energiezuinig binnenklimaat!
Lees meer

Luchtafvoer

De Intelli Air Valve of de DucoBox zorgt, in combinatie met standaard of esthetische ventielen, voor een efficiënte luchtafvoer.
Lees meer

03131810313181

Meer info

tags: Ventilatiesysteem – Mechanische Ventilatie – Stille Ventilatie – Ventilatie Warmtepomp – Ventilatierooster Muur – 

Wenst u meer info over ventilatie units met warmterecuperatie kijk dan vlug op https://www.duco.eu/

Ventilatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Ventilatie-units met warmterecuperatie

welkom contact ventilatieysteem d klik op de foto om de film op te starten. ventilatie stroef bvba is van bij zijn oprichting in gespecialiseerd in residentile ventilatieprojecten voor appartementen en gezinswoningen. projectontwikkelaars en architecten zijn onze belangrijkste opdrachtgevers ventilatie-units met warmterecuperatie lijst Maar vanzelfsprekend kan de individuele bouwheer die op zoek is naar een kwalitatief ventilatiesysteem eveneens bij ons terecht. Om een vlotte service te waarborgen beperkt onze actieradius zich wel tot west en oostvlaanderen. wij zijn gespecialiseerd in balansventilatie met warmterecuperatie systeem d en systeem c. bij ventilatie stroef wordt uitsluitend gewerkt met kwaliteitsmateriaal van vooraanstaande leveranciers. Wij installeren daarom bij voorkeur ventilatiegroepen van itho daalderop en zehnder. ventilatie stroef is qualified lindab installer. Concreet kan u als bouwheer er op rekenen uw installateur opgeleid werd om uw ventilatiesysteem d te ontwerpen en te bere.

rob air over robairopleidingscentrumnieuwscontactjobs klimatisatie hybride systemen ventilatie vrf warmtepomp compleet concept projecten art health hotel office retail project in de kijker service amp onderhoud over robair opleidingscentrum nieuws contact jobs leven is genieten. Het beste uit jezelf en je omgeving halen. Vrf vrf de ideale klimatisatie voor grote gebouwen. Vrf v variable refrigerant flow volume is een interessant klimaatsysteem voor grotere gebouwen met veel ruimtes waar zowel nood is aan verwarming als aan koeling belangstelling in de prijs van ventilatie-units met warmterecuperatie Dit is klimatisatie die we voornamelijk in kantoorgebouwen hotels winkels en restaurants installeren. Energie besparen door warmteterugwinning. In het nederlands spreken we van variabele koelmiddelstroom of variabel koelmiddelvolume. Dit is een hvactechnologie met koelmiddel als enige koel en verwarmingsmedium. Een vrv vrf beschikt steeds over eacuteeacuten of meerdere buitenunits in combinatie met meerder.

Feiten over Ventilatie-units met warmterecuperatie

terug naar homepagina ventilatiesysteem kopen welk ventilatiesysteem kiezen een goede ventilatiein huis is noodzakelijk. De ramen af en toe open zetten is een goed begin maar volstaat vaak niet. Daarom is het een goede keuze om eenventilatiesysteemte installeren in uwwoning. Bij nieuwbouw is het verplicht en ook bij verbouwing of ingrijpende renovatie zijn er sinds eisen rond ventilatie. Een ventilatiesysteem zorgt ervoor dat er voortdurend genoeg verse lucht aanwezig is in huis en dat onaangename geuren en vocht worden afgevoerd naar buiten. Ventilatiesysteem c bij een ventilatiesysteem c komt de verse lucht op een natuurlijke manier uw woning binnen viaventilatieroosters in de ramen. De vervuilde lucht uit bv. Toilet badkamer berging en keuken wordt afgevoerd via eenventilator met als regeling een driestandenschakelaar. Bij een c systeem komt d.