Menu Sluiten

Basisventilatie

Duco is een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen die op een “natuurlijke” manier een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat garanderen.

Duco: Ventialion & Sun Control

Duco is op vandaag een toonaangevende producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen die op een natuurlijke manier een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat creëren. Duco beschouwt communicatie en promotie als essentieel onderdeel van een goede bedrijfswerking. Daarom wordt er continu geinvesteerd in alle beschikbare middelen die Duco in staat stellen om professionele ondersteuning en doorgedreven communicatie te bewerkstelligen.

Onze Producten

Basisventilatie

Natuurlijke ventilatie als enige garantie voor de aanvoer van verse lucht.
Lees meer

Intensieve ventilatie

Gestuurde muur- en raamroosters of lamellenwandystemen voor een efficiënte ventilatieve koeling.
Lees meer

Buitenzonwering

Het gebruik van buitenzonwering – in doekvorm of architecturaal – houdt de zonnehitte buiten en draagt sterk bij aan een optimaal binnenklimaat.
Lees meer

Ventilatiesystemen

Duco”s Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatiesystemen zorgen voor een gezond, comfortabel én energiezuinig binnenklimaat!
Lees meer

Luchtafvoer

De Intelli Air Valve of de DucoBox zorgt, in combinatie met standaard of esthetische ventielen, voor een efficiënte luchtafvoer.
Lees meer

03131810313181

Meer info

tags: Ventilatiesysteem – Mechanische Ventilatie – Stille Ventilatie – Ventilatie Warmtepomp – Ventilatierooster Muur – 

Wenst u meer info over basisventilatie kijk dan vlug op https://www.duco.eu/ | ventilatie basis

Ventilatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Basisventilatie

home gt activiteiten gt ventilatiesystemen home voorstelling activiteiten elektrische installaties verlichting video parlefonie logische automatisatie installatiemateriaal verhuur van werfkast ventilatiesystemen referenties partners ligging contact ventilatiesystemen waarom ventileren elke bewoner heeft zuurstof nodig om te ademen en ademt kooldioxide en vocht uit . De zuurstof in de woning moet dus regelmatig terug worden aangevuld voor ons zelf maar ook voor de open verbrandingstoestellen in de woning . Ook andere bronnen in de woning kunnen een oorsprong zijn van vervuiling van de binnenlucht huisdieren materialen vuilnisbakken kookluchtjes verbrandingstoestellen enz . Eveneens kan vocht een belangrijke bron van vervuiling zijn . Dit vocht is afkomstig van onze eigen ademhaling of zweet maar ook van poetsen douchen baden koken en planten . Als we dit vocht tot liter per dag niet regelmatig afvoeren bekomen we niet enkel een heel vochtige en onaangename atmosfeer .

menu home es consult activiteiten offerte contact klantenportaal onze activiteiten klantenportaal onze hoofdactiviteiten epbverslaggeving ventilatieverslaggeving veiligheidscordinatie blowerdoor keuring privriolering verdeler en installateur ventilatieinstallaties numerieke uwaarde en koudebrugberekeningen epc voor bestaande residentiele gebouwen thermografie premieaanvraag begeleiding ventilatieverslaggeving wanneer dient een ventilatieverslaggever aangesteld te worden voor alle residentile nieuwbouwprojecten en ingrijpende energetische renovaties waarvan de bouwaanvraag ingediend wordt vanaf januari dient er buiten de epbverslaggever ook een ventilatieverslaggever aangesteld te worden De handelswijze m.b.t. basisventilatie Dit dient te gebeuren voor de start van de werken best gelijktijdig met de epbverslaggever. Deze nieuwe verplichting word opgelegd omdat gebleken is dat het niet voldoen aan de epbeisen in de definitieve epbaangifte voornamelijk gerelateerd is aan het luik ventil.

Vragen over Basisventilatie

aanmelden registreren infoxeco.net .. Home energie epb verslaggeving ventilatieverslaggeving luchtdichtheidsmeting veiligheidscordinatie rioleringskeuring contact ventilatieverslaggeving home energie ventilatieverslaggeving verplicht sinds omdat in het verleden de meeste epb gerelateerde problemen zich manifesteerde in het luik ventilatie is het sinds verplicht om naast de epbverslaggever ook een ventilatieverslaggever aan te stellen bij nieuwbouw en energetische renovaties. We kunnen er nu eenmaal niet buiten ventilatie isnodig om een goede luchtkwaliteit in een gesoleerde woning te garanderen. Het comfort verhogen een ventilatiesysteem mag geen negatieve impact hebben op het comfort door bv een tochtgevoel of lawaai en geurhinder. Daarenboven moet de installatie gemakkelijk te onderhouden zijn zodat ze steeds perfect blijft functioneren en er geen stofhinder optreed.