Menu Sluiten

Basisventilatie

Duco is een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen die op een “natuurlijke” manier een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat garanderen.

Duco: Ventialion & Sun Control

Duco is op vandaag een toonaangevende producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen die op een natuurlijke manier een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat creëren. Duco beschouwt communicatie en promotie als essentieel onderdeel van een goede bedrijfswerking. Daarom wordt er continu geinvesteerd in alle beschikbare middelen die Duco in staat stellen om professionele ondersteuning en doorgedreven communicatie te bewerkstelligen.

Onze Producten

Basisventilatie

Natuurlijke ventilatie als enige garantie voor de aanvoer van verse lucht.
Lees meer

Intensieve ventilatie

Gestuurde muur- en raamroosters of lamellenwandystemen voor een efficiënte ventilatieve koeling.
Lees meer

Buitenzonwering

Het gebruik van buitenzonwering – in doekvorm of architecturaal – houdt de zonnehitte buiten en draagt sterk bij aan een optimaal binnenklimaat.
Lees meer

Ventilatiesystemen

Duco”s Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatiesystemen zorgen voor een gezond, comfortabel én energiezuinig binnenklimaat!
Lees meer

Luchtafvoer

De Intelli Air Valve of de DucoBox zorgt, in combinatie met standaard of esthetische ventielen, voor een efficiënte luchtafvoer.
Lees meer

03131810313181

Meer info

tags: Ventilatiesysteem – Mechanische Ventilatie – Stille Ventilatie – Ventilatie Warmtepomp – Ventilatierooster Muur – 

Wenst u meer info over basisventilatie kijk dan vlug op https://www.duco.eu/ | ventilatie basis

Ventilatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Basisventilatie

climatex veiligheid preventie en energieadvies home diensten in de kijker portfolio contact home diensten ventilatieverslaggeving ventilatieverslaggeving ventilatieverslaggeving wat kan u als bouwheer verwachten . Ventilatie voorontwerp vvo bij de epb startverklaring dient een ventilatievoorontwerp gevoegd te worden. Informeer hiernaar bij uw architect en of uw epbverslaggever. Het ventilatievoorontwerp is een plan met aanduiding van alle ventilatiecomponenten basisventilatie schatting aanvragen Het geeft u als bouwheer een overzicht van de ventilatieinstallatie die door de architect in uw woning wordt voorzien. Aarzel niet om meer informatie te vragen indien er bepaalde aspecten niet duidelijk zijn. . Ventilatie ontwerp specificaties vos in.

skip to main content home blowerdoor blowerdoor blowerdoor xxl epbepc rioleringskeuring ventilatiecordinatie ventilatiecordinatie keuring luchtdichtheidventilatiekanalen veiligheidscordinatie infrarood offerte aanvraag vacatures ventilatiecordinatie ventilatiecordinatieverplicht bij elke stedenbouwkundige vergunningsaanvraag vanaf januari is de aanvrager verplicht om voor de start der werken een ventilatievoorontwerp op te laten maken. Na het in dienst stellen van het ventilatiesysteem moet er een verslag opgemaakt worden met de kenmerken en prestaties van het geplaatste ventilatiesysteem conform stsp . Wat betekent dit in de praktijk . Opmaak van het ventilatie voorontwerp vvo de aangifteplichtige stelt vr de start der werken een erkende ventilatieverslaggever aan De diversiteit van basisventilatie De erkende ventilatieverslaggever maakt een ventilatievoorontwerp op en laadt dit o.

Informatie over Basisventilatie

onze dienstverlening praktische tips contact ventilatieverslaggeving voor nieuwbouw en energetische renovaties wat is ventilatieverslaggeving voor bouwaanvragen vanaf is het verplicht om naast de epbverslaggever ook een ventilatieverslaggever aan te stellen. Dit is van toepassing op nieuwbouw amp energetische renovaties. Deze wetgeving werd in het leven geroepen om vochtproblemen en een ongezond binnenklimaat tegen te gaan die het gevolg waren van de nieuwe ventilatieeisen waaraan bouwprojecten moeten voldoen. In combinatie met epbverslaggeving en veiligheidscordinatie is dit zowel administratief als financieel de meest gunstige werkwijze ventilatieverslaggeving op maat van uw project studio somers begeleidt u in stappen voor de start van de werken maken we een venti.