Menu Sluiten

Reinigen Extractieroosters

Valor Services Group is de one-stop-shop voor professionele reiniging in België en Nederland. Onze Valoristen zorgen voor een snelle en vakkundige oplossing. Altijd en met oog voor detail.

A brilliant choice

Dé one-stop-shop voor professionele reiniging in België en Nederland. Onze Valoristen helpen je snel en vakkundig, met oog voor detail.

Met Valor Services Group maak je een brilliant choice. Die keuze wordt ondersteund door de waarden die we in elk contact en elke dag nastreven. We zijn een hecht team dat steeds paraat staat voor elkaar en onze klanten. Bij ons werken we niet met nummers, maar met mensen. De enige weg is vooruit. Daarom geloven we in continue innovatie en sterke partnerships.

6 totaaloplossingen, op jouw maat

Onze diensten hebben we gebundeld in KARE pakketten. Een KARE pakket is een totaalpakket waarin alle onderdelen van onderhoud in verwerkt zitten. Als Valoristen nemen wij de KARE op ons zodat jij je 100% op jouw activiteiten kan focussen.

Valor Services biedt u toebehoren en een hele reeks producten en toestellen aan voor reiniging en desinfectie. Ook voor jouw behoeften, heeft de Valorist steeds een gepaste oplossing klaar. Valor Services Group biedt u een one-stop shop dienstverlening!

De Valoristen staan klaar om je te helpen!

Heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op

61236246123624

Meer info

tags: Industriele Reiniging Grootkeuken – Dampkapreiniging Horeca – Professionele Reiniging – Reinigen Afzuigkappen – Dieptereiniging Grootkeukens – 

Wenst u meer info over reinigen extractieroosters kijk dan vlug op https://www.valorservicesgroup.nl


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Reinigen extractieroosters

saving energy costs and environment home contact home coatings koeltorens service fotogalerij projecten contact reinigen ontsmetten luchtkanalen luchtbehandelingskasten staalnames rapporten onderhoud coating bescherming ontkalken spare parts het reinigen van luchtkanalen het tijdig en met vakkennis reinigen van luchtkanalen die gevoelig zijn aan bacterieumlle reinigen extractieroosters gespecialiseerde bedrijven ontwikkeling primordiaal om de veiligheid en het rendement van uw installaties te garanderen en het algemene welzijn in het gebouw te garanderen luchtkanalen plaatsen Selectie over reinigen extractieroosters van toegangsluiken op de verschillende luchtkanalen ontstoffing pulsiekanalen en extractiekanalen door middel van borstelen en vacuuumlmrecuperatie in hepafilters. Al het door ons te gebruiken materiaal zoals borstels.

.

Interesse in Reinigen extractieroosters

.