Menu Sluiten

Reinigen Vetfilters Dampkap

Valor Services Group is de one-stop-shop voor professionele reiniging in België en Nederland. Onze Valoristen zorgen voor een snelle en vakkundige oplossing. Altijd en met oog voor detail.

A brilliant choice

Dé one-stop-shop voor professionele reiniging in België en Nederland. Onze Valoristen helpen je snel en vakkundig, met oog voor detail.

Met Valor Services Group maak je een brilliant choice. Die keuze wordt ondersteund door de waarden die we in elk contact en elke dag nastreven. We zijn een hecht team dat steeds paraat staat voor elkaar en onze klanten. Bij ons werken we niet met nummers, maar met mensen. De enige weg is vooruit. Daarom geloven we in continue innovatie en sterke partnerships.

6 totaaloplossingen, op jouw maat

Onze diensten hebben we gebundeld in KARE pakketten. Een KARE pakket is een totaalpakket waarin alle onderdelen van onderhoud in verwerkt zitten. Als Valoristen nemen wij de KARE op ons zodat jij je 100% op jouw activiteiten kan focussen.

Valor Services biedt u toebehoren en een hele reeks producten en toestellen aan voor reiniging en desinfectie. Ook voor jouw behoeften, heeft de Valorist steeds een gepaste oplossing klaar. Valor Services Group biedt u een one-stop shop dienstverlening!

De Valoristen staan klaar om je te helpen!

Heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op

61236246123624

Meer info

tags: Industriele Reiniging Grootkeuken – Dampkapreiniging Horeca – Professionele Reiniging – Reinigen Afzuigkappen – Dieptereiniging Grootkeukens – 

Wenst u meer info over reinigen vetfilters dampkap kijk dan vlug op https://www.valorservicesgroup.nl


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Reinigen vetfilters dampkap

over ons producten huishoudelijke en horeca dampkappen woningventilatie industrieumlle ventilatie nieuws inspiratie contact nl fr terug naar overzicht vetfilters vtf de ventomatic vetfilter is opgebouwd uit een geanodiseerd alu frame of inox frame en lagen inox strekmetaal inox aisi . Standaardmaten in mm x x x x x x x x x x x x x x alle andere maten mogelijk. gebruikt in oif pro en gif pro sub reinigen vetfilters dampkap grote maten In optie mogelijk inox kader dikte kader mm dikte gebruikte inox plaat mm handvatten op het frame offerte aanvragen catalogus downloaden kenmerken gebruiksvriendelijk doordat hij handig te manipuleren is onderhoudsvriendelijk nvoudig te reinigen in de vaatwas of in de spoelbak met detergent en warm water corrosievrij vanwege zijn inox strekmetaal veil.

nl fr en waarom hamster cleaning in de kijker referenties vacatures contact amp offerte smart inspectie keuring van luchtkanalen professionele luchtkanaalreiniging cleanrooms industrie kantoren nieuwbouw nutsgebouwen procesextractie retail amp hospitality ziekenhuizen reiniging specials airco reinigen anticorrosiebehandeling coil cleaning reconditioneren van luchtgroepen reiniging koeltorens reiniging na brand dampkapreiniging deep cleaning online bestellen voor particulieren dampkapreinigingdeep cleaning betrouwbaar en transparante dampkapreiniging hamster cleaning reinigt op een transparante manier de dampkappen in horecazaken en grootkeukens. Een brandveilige afzuiging is gegarandeerd en dankzij een transparant beleid heeft iedere klant steeds .

Wetenswaardigheden over Reinigen vetfilters dampkap

home diensten kitchen kare professionele dampkappenbiobehandeling dampkappenkeukens en grootkeukenskoelcellenvetafscheidersbrandblussystemenfrituurbakwanden food kare verdampers en condensorenvetafscheidersontstoffingswerken air kare luchtkanalen en luchtgroepenlucht en stofmetingenontstoffingswerkencleanroom en trekkastenzaack sani kare dieptereinigingschoonspoelersdispensersgeurneutralisatie pest kare pest scan special kare droogijsstralendesinfecterenontstoffingswerkenproducten over ons valor services grouponze valoristenduurzaamheidblogcontact contact nl fr nl fr reinigen van professionele dampkappen in de horeca je dampkap laten reinigen als bedrijf in de horeca is geen overbodige luxe. Sterker nog het is zelfs verplicht in verband met de brandveiligheid Een beschouwing over reinigen vetfilters dampkap Als eigenaar van een grootkeuken ben je namelijk wettelijk verplicht om je steeds in regel te houden met de brandveiligheid waaronder ook het onderhoud van je dampkappen. Valor services group is gespecialiseerd in het reinigen van dampkappen kanalen en motorbehuizingen en ondersteunt je hier .