Menu Sluiten

Lamellenwanden

Duco is een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen die op een “natuurlijke” manier een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat garanderen.

Duco: Ventialion & Sun Control

Duco is op vandaag een toonaangevende producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen die op een natuurlijke manier een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat creëren. Duco beschouwt communicatie en promotie als essentieel onderdeel van een goede bedrijfswerking. Daarom wordt er continu geinvesteerd in alle beschikbare middelen die Duco in staat stellen om professionele ondersteuning en doorgedreven communicatie te bewerkstelligen.

Onze Producten

Basisventilatie

Natuurlijke ventilatie als enige garantie voor de aanvoer van verse lucht.
Lees meer

Intensieve ventilatie

Gestuurde muur- en raamroosters of lamellenwandystemen voor een efficiënte ventilatieve koeling.
Lees meer

Buitenzonwering

Het gebruik van buitenzonwering – in doekvorm of architecturaal – houdt de zonnehitte buiten en draagt sterk bij aan een optimaal binnenklimaat.
Lees meer

Ventilatiesystemen

Duco”s Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatiesystemen zorgen voor een gezond, comfortabel én energiezuinig binnenklimaat!
Lees meer

Luchtafvoer

De Intelli Air Valve of de DucoBox zorgt, in combinatie met standaard of esthetische ventielen, voor een efficiënte luchtafvoer.
Lees meer

03131810313181

Meer info

tags: Ventilatiesysteem – Mechanische Ventilatie – Stille Ventilatie – Ventilatie Warmtepomp – Ventilatierooster Muur – 

Wenst u meer info over lamellenwanden kijk dan vlug op https://www.duco.eu/ | Lamellenwanden

Ventilatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Lamellenwanden

over into the woods contact project surf lamellenwand lage kast en boekenkasten lamellenwand in gelakte mdf lage kast in spruce met witte olie en wit gelakte fronten boekenkasten in spruce met witte olie en witte kanten lamellenwanden voor bedrijven op maat Share klik om te delen op facebook wordt in een nieuw venster geopend klik om op google te delen wordt in een nieuw venster geopend klik om op pinterest te delen wordt in een nieuw venster geopend over into the woods contact project surf free wordpress theme designed by gavickpro.com proudly published with wordpress .

home over aluservice producten contact nederlands franais andere categorien aluminium muurafdekprofielenaluminium dakproductenaluminium plooi en laswerkenaluminium bouwprofielenaluminium oprijrampenrenson structurele zonweringen lamellenwanden nederlands gt producten gt renson structurele zonweringen lamellenwanden gt linius lamellenwanden sunclips icarus lamellensysteem linius lamellenwanden schuifpanelen loggia en patio linius lamellenwanden het linius lamellenwandsysteem bestaat uit een draagstructuur waaraan lamellen worden bevestigd. De draagstructuur draagt het volledige lamellensysteem en bestaat uit verticaal geplaatste dragers gefixeerd op vaste afstanden door middel van bevestigingselementen. Verstekhoeken deuren insecten en vogelgaas kunnen probleemloos geiumlntegreerd worden. Afhankelijk van de applicatie zijn er verschillende constructies mogelijk. Documenten brochure linius aluservice webdesign door pixeo privacy cookies disclaimer .

Mededeling over Lamellenwanden

ch architecten home projecten over charchitecten nieuws contact ch architecten ch architecten home projecten over charchitecten nieuws contact alle projecten residentieel publieke gebouwen wedstrijden interieur x nieuwbouw woning gob in de bossen van sintmartenslatem is deze villa die de persoonlijkheid van de bewoners ademt gebouwd. Twee balken die over elkaar heen liggen vormen de twee verdiepingen. De bovenste balk steekt bij de voordeur uit waardoor een overstek ontstaat. De zwarte lamellenwand bij de inkom contrasteert samen met het zwarte schrijnwerk mooi met de witte muren. Wanneer je de villa betreedt zie je direct dat je geen standaard huis binnenkomt bekijk ons scala van lamellenwanden Een groot kookeiland scheidt de keuken van de living. Het fornuis is echter niet in het kookeiland te vinden maar is weggewerkt achter gesloten kastdeuren. Zwart behang en zwart parket worden gecombineerd met opvallende meubels. Het was de vrouw des huizes die als groot fan van roberto cavalli de inrichting ui.