Menu Sluiten

Toevoer Verse Lucht

Duco is een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen die op een “natuurlijke” manier een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat garanderen.

Duco: Ventialion & Sun Control

Duco is op vandaag een toonaangevende producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen die op een natuurlijke manier een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat creëren. Duco beschouwt communicatie en promotie als essentieel onderdeel van een goede bedrijfswerking. Daarom wordt er continu geinvesteerd in alle beschikbare middelen die Duco in staat stellen om professionele ondersteuning en doorgedreven communicatie te bewerkstelligen.

Onze Producten

Basisventilatie

Natuurlijke ventilatie als enige garantie voor de aanvoer van verse lucht.
Lees meer

Intensieve ventilatie

Gestuurde muur- en raamroosters of lamellenwandystemen voor een efficiënte ventilatieve koeling.
Lees meer

Buitenzonwering

Het gebruik van buitenzonwering – in doekvorm of architecturaal – houdt de zonnehitte buiten en draagt sterk bij aan een optimaal binnenklimaat.
Lees meer

Ventilatiesystemen

Duco”s Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatiesystemen zorgen voor een gezond, comfortabel én energiezuinig binnenklimaat!
Lees meer

Luchtafvoer

De Intelli Air Valve of de DucoBox zorgt, in combinatie met standaard of esthetische ventielen, voor een efficiënte luchtafvoer.
Lees meer

03131810313181

Meer info

tags: Ventilatiesysteem – Mechanische Ventilatie – Stille Ventilatie – Ventilatie Warmtepomp – Ventilatierooster Muur – 

Wenst u meer info over toevoer verse lucht kijk dan vlug op https://www.duco.eu/ | verse lucht toevoer

Ventilatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Toevoer verse lucht

home nieuws flexibele bouwpartner contact woningbouw renovatie ventilatie sanitair cv dakwerken te koop home ventilatie ventilatie c en d met warmterecuperatie totaalservice of zelf aan de slag wij voorzien uw woning zowel bij nieuwbouw als renovatie van een ventilatiesysteem type c www.renson.beof d met warmterecuperatie. U kunt rekenen op onze totaalservice of zelf de handen uit de mouwen steken. In dit laatste geval leveren wij de materialen en helpen wij u op weg. Bovendien kunt u ons met vragen altijd bereiken. Contacteer ons vandaag nog toevoer verse lucht gespecialiseerde bedrijven Comair eenvoudig reinigbaar voor onze ventilatiesystemen werken wij samen met het nederlandse kwaliteitsmerk comair www.comair.nl. Deze systemen hebben het grote voordeel dat ze heel gemakkelijk reinigbaar zijn iets wat u bijna jaarlijks zou moeten doen om uw ventilatie optimaal te laten werken. Bovendien scoren de systemen van comair bijzonder goed op vlak van epb deze systemen garanderen een bijzondere luchtdichtheid voor een optimale verluchting en een zuinig elektriciteitsverbruik. Wij installeren uitsluitend.

ventilatie woning kantoor bij systeem c wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke toevoer en van mechanische afvoer van lucht. Er is een toevoer van verse lucht via roosters in ramen of muren. De doorstroming van lucht verloopt langs roosters in binnenwanden of deuren of langs spleten onder de binnendeuren. De afvoer van vervuilde lucht in natte ruimten gebeurt mechanisch door elektrische ventilatoren. Bij systeem c wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke toevoer en van gecontroleerde mechanische afvoer. Er is een toevoer van verse lucht via roosters in de ramen of muren Toekomstmogelijkheden toevoer verse lucht De doorstroming van lucht verloopt langs roosters in binnenwanden of deuren of langs spleten onder de binnendeuren. Afvoer van vervuilde lucht in natte ruimten gebeurt gecontroleerd mechanisch met een vochtsensor. De extractiemonden kunnen uitgerust worden met een vochtsensor en of aanwezigheidsdetector die onafhankelijk van elkaar reageren. Bij systeem d wordt er gebruik gemaakt van zowel mechanische toevoer als afvoer. Er is een mechanische toevoer va.

Toelichting over Toevoer verse lucht

wondelgemkaai gent zamanzamangroep.be facebook facebook instagram home projecten services nieuws jobs over zaman contact sportpaleis antwerpen opdrachtgever bouwheer antwerps sportpaleis nv studiebureau van reeth bvba locatie schijnpoortweg merksem periode om de bezoekerscapaciteit in de centrale hal te verhogen de luchtkwaliteit in het volledige gebouw aanzienlijk te verbeteren en energieefficintie te verzekeren deed het sportpaleis een beroep op zaman. Zaman installeerde een op maat gemaakt ventilatiesysteem voor de opwarming van de centrale concertzaal dat bestond uit luchtgroepen x . M u. En x . M u.. Het volledige systeem beschikt over frequentiegestuurde ventilatoren en modulerende gasbranders en er werd een mengsectie voor retourlucht voorzien. Het kanalenstelsel voor de luchtverdeling werd ook voorzien van gemotoriseerde kleppen zodat het mogelijk is om selectief bepaalde zones wel of niet te verwarmen. Het v.