Menu Sluiten

Toevoerventilatie

Duco is een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen die op een “natuurlijke” manier een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat garanderen.

Duco: Ventialion & Sun Control

Duco is op vandaag een toonaangevende producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen die op een natuurlijke manier een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat creëren. Duco beschouwt communicatie en promotie als essentieel onderdeel van een goede bedrijfswerking. Daarom wordt er continu geinvesteerd in alle beschikbare middelen die Duco in staat stellen om professionele ondersteuning en doorgedreven communicatie te bewerkstelligen.

Onze Producten

Basisventilatie

Natuurlijke ventilatie als enige garantie voor de aanvoer van verse lucht.
Lees meer

Intensieve ventilatie

Gestuurde muur- en raamroosters of lamellenwandystemen voor een efficiënte ventilatieve koeling.
Lees meer

Buitenzonwering

Het gebruik van buitenzonwering – in doekvorm of architecturaal – houdt de zonnehitte buiten en draagt sterk bij aan een optimaal binnenklimaat.
Lees meer

Ventilatiesystemen

Duco”s Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatiesystemen zorgen voor een gezond, comfortabel én energiezuinig binnenklimaat!
Lees meer

Luchtafvoer

De Intelli Air Valve of de DucoBox zorgt, in combinatie met standaard of esthetische ventielen, voor een efficiënte luchtafvoer.
Lees meer

03131810313181

Meer info

tags: Ventilatiesysteem – Mechanische Ventilatie – Stille Ventilatie – Ventilatie Warmtepomp – Ventilatierooster Muur – 

Wenst u meer info over toevoerventilatie kijk dan vlug op https://www.duco.eu/ | ventilatie toevoer

Ventilatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Toevoerventilatie

klimatisatie verwarming zonneenergie ventilatie electriciteit sanitair home gt producten gt verse lucht ventilatie home team producten realisaties documentatie contact een goed gesoleerde woning vraagt om goede ventilatie. Het grootste deel van de dag brengen we door in een gesloten ruimte. Om het binnen comfortabel te maken isoleren we onze woning. We maken alles goed dicht zodat er geen energie verloren gaat. Toch moeten ruimtes regelmatig quotverluchtquot worden om de kwaliteit van de binnenlucht optimaal te houden. Een optimaal geventileerde ruimte heeft enkel voordelen. Ventileren is verse lucht aanvoeren en vervuilde lucht die schadelijke stoffen geuren en vocht bevat afvoeren toevoerventilatie passend voor uw onderneming Voor elke hoeveelheid afgevoerde lucht moet evenveel verse lucht worden aangevoerd. Vroeger was het ventileren van woningen geen probleem. Er waren immers genoeg spleten en kieren die voor ventilatie zorgden. Hoe werkt het moderne nieuwbouw en renovatieprojecten streven vandaag naar een maximale isolatie. Hierdoor kan er geen lucht meer ontsnappen zonder vent.

ventilatie de zgn. Ldquoepbregelgevingrdquo energie prestatie en binnenklimaat die verplicht is bij nieuwbouw houdt in dat we om onze gezondheid en de levenskwaliteit te bevorderen onze leefomgeving correct dienen te ventileren omdat de binnenlucht veel sterker vervuild is dan de buitenlucht. Een slechte luchtkwaliteit in het gebouw kan hinderlijk zijn allergieeumln hoofdpijn misselijkheid comfort … maar ook schadelijk voor het gebouw schimmels vochtschade …. Voor ventilatie wordt de woning opgedeeld in de volgende ruimtes natte ruimtes badkamer toilet keuken bergruimte ndash wasplaats doorvoerruimtes gangen ndash traphal droge ruimtes slaapkamers studeerkamers ndash woonruimtes principe . Verse lucht toevoeren in de droge ruimtes . Een luchtstroom creeumlren van frisse lucht langs de doorvoerruimtes. . De ldquovervuilderdquo lucht afvoeren uit de natte ruimtes. Voor het afvoeren van de vervuilde lucht kan men kiezen uit een ventilatiesysteem met of zonder gecentraliseerd leidingst.

Vragen over Toevoerventilatie

zonneenergie zonnepanelen zonneboiler verwarming ventilatie epc financieel premies kadastraal inkomen contact ventilatie viban heeft zich gespecialiseerd in het plaatsen van twee soorten ventilatiesystemen. Mechanische afvoerventilatie dit type ventilatie zorgt voor de toevoer van versie lucht via regelbare roosters in ramen en muren. De afvoer gebeurt via een ventilator in de natte ruimtes die de lucht afvoert via kanalen. Mechanische afvoer en toevoerventilatie dit type ventilatie zorgt voor de toevoer van verse lucht via een ventilator die de verse lucht in de leefruimtes laat komen via de luchtkanalen. De afvoer gebeurt eveneens via een ventilator die de lucht in de natte ruimtes afzuigt. Meer informatie kan u ook vinden op de website van ventibel De diversiteit van toevoerventilatie Zonneenergie verwarming ventilatie epc financieel contact designed by viban.be .